Kerken

Vrijzinnige Geloofsgemeenschap NPB

Informatie over de Vrijzinnige Geloofsgemeenschap NPB. In de samenkomsten van de NPB wordt het Liedboek voor de Kerken gebruikt. De NPB participeert in de Interkelijke Stichting voor het Kerklied (ISK).

Pieter Endedijk – 5 juni, 2005 – 23:37

Taizé

De site van de bekende broedergemeenschap in het zuiden van Frankrijk. Een prachtige, veeltalige en handige site, waarop veel teksten en muziek kunnen worden gedownload. Heel fraai is dat MIDI bestanden kunnen worden afgespeeld met naar keuze sopraan, alt, tenor of bas versterkt, of met een voorbeeld van een gitaarbegeleiding.

webmaster – 5 juni, 2005 – 23:34

Remonstrantse Broederschap

Informatie over de Remonstrantse Broederschap. In de diensten van de remonstranten wordt het Liedboek voor de Kerken gebruikt. De Remonstrantse Broederschap participeert in de Interkelijke Stichting voor het Kerklied (ISK).

Pieter Endedijk – 5 juni, 2005 – 23:33

Protestantse Kerk in Nederland

De site van de Protestantse Kerk in Nederland, sinds 2004 de samenvoeging van de Nederlandse Hervormde Kerk (NH), de Gereformeerde Kerken in Nederland (GKN) en de Evangelisch-Lutherse Kerk in het Koninkrijk der Nederlanden. Deze kerken gebruiken het Liedboek voor de Kerken en participeren in de Interkerkelijek Stichting voor het Kerklied (I.S.K.). Veel links, informatie en verwijzingen naar sites van vele plaatselijke gemeentes.

webmaster – 5 juni, 2005 – 23:32

Kerknet.nl

Een provider die plaats biedt aan verschillende sites van Nederlandse (voornamelijk RK) kerken.

webmaster – 5 juni, 2005 – 23:27

Algemene Doopsgezinde Societeit

Informatie over de Algemene Doopsgezinde Societeit (ADS). In de samenkomsten van de doopsgezinden wordt het Liedboek voor de Kerken gebruikt. De ADS participeert in de Interkerkelijke Stichting voor het Kerklied (ISK).

Pieter Endedijk – 5 juni, 2005 – 23:13
XML-feed